kaikki ei ole miltä näyttää

Runoilija ae91cc7d4e407b449494acb0ab20324e

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 23.3.2012
Viimeksi paikalla: 15.5.2019 20:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kova kuori.
Sen alle kätkeytyy tuskaa, surua, epätoivoa.
Sitä, kun todellisia tuntojaan ei saa ulos.
Sitä, kun on itse jotain, mitä ei todellisuudessa ole.
Sitä, kun tuntojaan ei osaa pukea sanoiksi.

Kova kuori.
Se ei halkea, ennenkuin joku osuu arkaan paikkaan.
Kun se joku tarjoutuu kuuntelemaan, ymmärtämään.
Pahat ajatukset, huono olo, suru
valuisivat ulos kuin putous.

Kova kuori.
Voi kun minullakin olisi kuuntelija,
näkisin oman putoukseni.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot