Luovutan

Runoilija Miittui

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se joka viimeisenä nauraa


tajuaa hitaiten.
 

än yy tee nyt kaikki lähtee pois,
ihanku täällä ei parempaa ois.
sä istut siinä masentuneena elämääs,
joka päivä mietit miten tällä eletään.
sä tiedät ettei susta kukaan tule luopumaan,
mut ei sun rakkaudesta kukaan tule juopumaan.
et osaa rakastaa, etkä sanoo ei,
niinpä mä sanon nyt hei hei!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot