Riiviö

Runoilija Miittui

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se joka viimeisenä nauraa


tajuaa hitaiten.
 

Juoksen karkuun,
rallattelen:
"Minuapa et kiinni saa!"
Istahdan pöydän kulmalle,
ja kuikuilen kulmieni takaa.
Tiputan avaimet,
lehtiset ja kaiken.
"Siitäs saat, senkun keräät"
Suutut ja ärähdät.
Katson katuvasti sinua,
kipitän piiloon.
Rauhoitut,
tulen pyytämään anteeksi.
Rapsuttelet ja silität.
Kehrään ja maukaisen.
On niin ihanaa olla kissa.

Selite: 
Rakkalle Gudi kissalleni :)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot