ruotsinopettajan poika

Runoilija vesimeloni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällainen amatöörirunoilija oon. kommentteja, kiitos!
 

hejsan
den svenska dagen
alkaa taasen

hur mår du?
eikö vastaus ois "juu"?

jag-gillar-dig
tuo ilme, hei!
pois naamaltas heti

miks just ruotsi
se ei oo mun ala
numero kuus
ei oo tokarissa uus

sä tahdot jotain
mitä mä en
hieno tulevaisuus sulla odottaa
mua ei kannata mukaan ottaa
osaan paremmin venäjää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tästä tulee mieleen ajoittain paljon puhuttu pakko Ruotsi. Hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot