petetty

Runoilija vesimeloni

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.11.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tällainen amatöörirunoilija oon. kommentteja, kiitos!
 

miks näin
tää menee väärinpäin?
ei ollenkaan
oo logiikkaa
tossa, mitä teet, mitä sanot

tänään ja tässä
ollaan yhessä
mut huomenna
katot toisen peppua
mitä väärin tein?

hei, sanon
mut sammutat janon
enkä pysty enää
selittää
että erota tahdon

luulin
mitä kuulin
totta ei oisikaan
mut kuka vastaskaan
sun vastaajaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot