Prinsessa pisteitä, kaunottaria ja hirviö.

Runoilija Darkest

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä. Kyseenalaistan itseni, Katoan. Minä. Haluan olla sinun tekosyysi hymyilyyn tässä elämässä. Minä olen.
 

Vähän vaille oharit hätäinen lounas ja hyvästit,
Minä olin matkalla kotia kun katsoin kännykästä kelloa.
Päivä oli fiasko mutta yksi viesti oli saapunut.

Katselimme toisiamme epäilevästi aluksi,
Ihastellen, ihmetellen. Sitten tungit kätesi suuhuni ja laskit hampaani se tieto riitti silloin.
Sinä tahdoit yö kerhon kynnyksen yli
Ja minä kannoin sinun.

Kohta virtasi viina, kauniit naiset nauroivat.
Sinä halusit tietää minun heikot kohdat.
Kokeilla minun rajat siinä tanssilattialla
ja minä annoin sinun.

Siinä kaikessa oli jotain maagista,
sinä jätit minut viestillä ja palasit puhelulla.
Toivon että et enää jättäisi minua,
Kanssasi on hyvä olla.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot