Väreitä sielujen kielissä

Runoilija Darkest

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä. Kyseenalaistan itseni, Katoan. Minä. Haluan olla sinun tekosyysi hymyilyyn tässä elämässä. Minä olen.
 

Tunnen itseni ihmiseksi,
tunnen itseni paremmaksi,
tunnen itseni kauniiksi,
tunnen itseni haluttavaksi,
tärkeäksi, tarkoituksenmukaiseksi,
ajattelen hyviä asioita
ja hymyilen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot