Heijastuksia menneisyydestä.

Runoilija Darkest

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä. Kyseenalaistan itseni, Katoan. Minä. Haluan olla sinun tekosyysi hymyilyyn tässä elämässä. Minä olen.
 

Olen elämässäni opetellut tekemään kaikenlaista.
Ne asiat mitä olen tehnyt, olen tehnyt täydellä sydämellä; täysillä!

Olen vienyt nämä asiat omille rajoilleni ja työntänyt ne niiden yli vain nähdäkseni niiden liitävän. Olen jäänyt siihen paikoilleni tuijottamaan, ihmettelemään niiden lentoa, hämmästyneenä itsestäni.
Olen ollut liian ylpeä vähäisistä saavutuksistani.

Nyt vanhemmiten osaan pistää näitä asioita vähän perspektiiviin.

Välillä minua pelottaa että olen mulkku vieläkin mutta onneksi minulla on paljon ystäviä jotka valehtelevat minulle että näin ei ole.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot