Minuuteni

Runoilija Vaeltaja^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2002
Viimeksi paikalla: 1.9.2015 18:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This is my life, my way.
 

Suureen mereen
hukkasin, kaiken

surullisena sitä kalastin
rannalta, päiväkausia
kuukausia

tietämättä että se oli minussa
odottaen hiljaa

hyppyä mereen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämän virtaa myötäilemällä voi löytää jotakin hukkaamaansa ja jotakin uutta...

 

Käyttäjän kaikki runot