Pinnalle

Runoilija Vaeltaja^

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.10.2002
Viimeksi paikalla: 1.9.2015 18:00

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

This is my life, my way.
 

Lupasin,

seuraan omia polkujani,
seison vahvana oman itseni
takana

en koskaan pakene,

ja silti juoksen kovempaa
kuin koskaan..

Tartu käteeni,
vedä minut pinnalle jälleen

tahdon yhä rakastaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan suurenmoisen ihana. <3

Löydän tästä yksinäisyyden laakson.

 

Käyttäjän kaikki runot