Syvälle

Runoilija deus

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.10.2002
Viimeksi paikalla: 23.8.2023 12:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.7.1960

Sine te non viverem!
 

Syvälle,
paljon syvemmälle.
Rakkauden metafysiikka.

Tuttuja käsitteitä.
Silti totuus
on oman maailmankuvamme
ulkopuolella.
Sanat ovat
satunnainen kosketuspinta.

Tämä maailma.
Sielu jalostuu ja tulee
valmiimmaksi kohtaamaan
oman parisielunsa.

Rakkaus ensi silmäyksellä.
Yhtäkkinen tapahtuma.
Voimakkaan polaarisuuden vaikuttama
sielun tunnistus.

Sielu pyrkii
sulautumaan toiseen.
Paniikki katoaa, tilalle tulee
sielunrauha.

Taivasta kohden ollaan matkalla.

Vetovoimahäiriö.
Virtaaminen kuristuu.
Jos se tyystin tyrehtyy,
suhde kuolee
polariteetista riippumatta.

Ilman polaarisuutta
ei ole mitään vetovoimaa.
Suhde on yhtä aikaa
vaikea ja helppo.

Virtaamiselle on löydyttävä väyliä,
jotta rakkaus eläisi.
Sielun tason väylät,
herkällä alueella.

Patoja syntyy helposti.
Onneksi
väylien avaaminen
on mahdollista.
Onnistuminen riippuu
sielun kehitystasosta.

Ristiriitojen syyt
ovat tiedostettavissa.
Ne syntyvät tavallisesti
normaalin päivätajunnan tasolla.

Hyväntahtoisuus.
Korkein arvo.
Parisuhteessakin tärkeässä asemassa.
Jos kumpikin pyrkii hyvyyteen,
virtausongelmat poistuvat.

Ilman hyvää tahtoa ei taivasta.

-Copyright 2004 Deus (www.regnumamoris.net)
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella voimakasta ja syvää tahtoa.
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
deus 1. RUNO 18.6.2015 2 Runo
deus 2. RUN 18.6.2015 1 Runo
deus 3. ONUR 18.6.2015 3 Runo
deus Ajattomia: Ajasta ajattomuuteen 22.11.2015 1 Runo
deus Kärsimys 2.12.2020 1 Runo
deus Muutos 16.2.2004 1 Runo
deus Regnum Amoris 20.10.2002 14 Runo
deus Syvälle 16.2.2004 1 Runo