Matelijan Tunnustus

Runoilija MyrsKyy

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olen sanonut että saattaisin.
Olen miettinyt että haluaisin.
Mutta kaikki nämä tunteet sydämellä,
suunnaton kaipaus kun et ole lähellä.
Myöntämättä jättäminen tuo liikaa kipua.
Kettuni tiedä tämä: Minä rakastan sinua.

Selite: 
Rakkaudentunnustus Kettu-kullalleni
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvin kaunis runo

viimenen rivi

kaunis runo!

Kaunis! Niin, myöntämättä jättämisessä saattaa menettääkin. Mutta se on kertomisen arvoista.

Niin minäkin sinua :)

 

Käyttäjän kaikki runot