Autumn Leaves

Runoilija MyrsKyy

mies
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Autumn leaves, why do you leave?
Autumn leaves, life in its end.
Autumn leaves, so beautiful is death.
Autumn leaves, why do you leave?
Autumn leaves, why cant I?

Selite: 
Syksyn kauneuden inspiroiva runo, sanaleikkiä sanojen leaf ja leave taivutuksilla. Omista tekeleistäni mieluisin.
Kategoria: 
 

Kommentit

kauniisti kerrottu syksyn ihanuus.

 

Käyttäjän kaikki runot