4.5.1990 - 1.7.2005.

Runoilija Alue Seitsemän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaani,
en olisi sallinut sinun lähteä.

Viilsit minusta itsesi kokoisen
palan pois, ja näetkö ?
Minusta ei ole enää mitään jäljellä.

Viimeisen yön sain viettää Sinun
kanssasi. Maata vierelläsi.
Kuunnella hengitystäsi.

Viimeisen aamun sain Sinun
kanssasi kokea.
Viimeisen hymyn näin kasvoillasi.

Ja sitten alkoivat kyyneleet.

-

Lapsuuden ystäväni,
ikuinen pelastajani,
miksi jätit minut tähän ?

Turvani,
paras ystäväni,
tulen vielä luoksesi.

Kerran vielä lennän
ilmojen halki ja saavun
luoksesi.

Sitten hymyillään yhdessä.
Nauretaan ja juostaan.

Uudestaan kun pääsisin
niihin metsiin juoksemaan
Sinun kanssasi.
Olisin onnellisin.

Rakkaani,
minun on ikävä sinua.
Minä rakastan Sinua.

Selite: 
Rino-koirani, lepää rauhassa. <br>Vielä kerran me tavataan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot