Hetki

Runoilija Alue Seitsemän

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Varastetaan hetki maailmalta meille kahdelle
Kietoudutaan toisiimme
limittäin, lomittain
Jätetään sanat eteiseen
Annetaan sydäntemme tänään
puhua katseemme kautta
Voisin suudella vartaloasi ikuisesti
Voin tuntea sen rakkauden,
se loistaa hymystäsi,
joka murtaa jäitä
Rakastutaan uudelleen ja uudelleen
Aika kultaa muistot
ja niin aika tulee kultaamaan tämänkin hetken
Puetaan se kauniisti

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot