Seuraavassa elämässä

Runoilija xird4n

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

When you find that someone special, don`t fuck it up.
 

Kun sinut nyt löysin
en sinusta luopua tahtoisi
kun pakko minun sinut on jättää
odottamaan sinua sinne jään
missä sielut odottavat vanhempiaan

kun vihdoin sinne saavut
tartun sinuun lujaa
jotta syntyisimme lähekkäin
ja saisin vielä mahdollisuuden
tehdä kaiken sen, uudelleen

Selite: 
Kohtaamme jälleen...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot