Neljä vuodenaikaa

Runoilija xird4n

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.10.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

When you find that someone special, don`t fuck it up.
 

<3
Lailla keskikesän auringon,
valaiset maailman ympärilläsi.

Sadat syksyisenä sateena,
murheet ja huolet pois huuhtoen.

Kuin talven ensilumi oksilla,
kauniina vasten tähtitaivasta.

Olet kevään toivo sydämessä,
lupaus sekä todiste paremmasta.
<3

Selite: 
BFF
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot