Nimetön

Runoilija Kuuprinsessa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.9.2002
Viimeksi paikalla: 14.3.2024 17:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaudenkaipuuni polttaa sormiani,
ei kuitenkaan sulata kylmyyttä sisällä.
Halusin taivaan,
helvettiin itseäni ajan
näillä hiljaisilla yksinäisyyden vaunuilla,
joiden jokainen ääni huutaa ikävää.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hups, osui ja upposi. Hyvä sanojen sointi..

 

Käyttäjän kaikki runot