Revin sanoja

Runoilija Feary Moon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.9.2002
Viimeksi paikalla: 17.10.2016 15:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Revin sanoja silmistäni,
suustani, sydämestäni,
käsistäni, korvistani

Sanat ovat olleet raakoja
liian pitkään

Tämä loppumaton syksy on
tappanut kirjaimeni,
vesittänyt vaateeni
hiljaisiksi murhaajiksi

Kerron jo kaipuusta
ennen kuin sitä tunnenkaan

Miten voin selvitä
tästä syvyydestä?

Selite: 
Vihkon reunaan raapustelua...
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä runossa asuu vahva tunne, onneksi syksy vaihtui talveen ja lumi tuo valoa maailmaan

 

Käyttäjän kaikki runot