Vaikeaa rakkautta

Runoilija Sumupilvi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.4.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tunnen katseesi
vaeltavan kasvoillani
pysähtyen silmilleni
henkäyksesi kaulallani
pehmeät sanat korvillani

Niin turvallinen on tunteeni
Vaikka kauniin hetkemme pilaa

Epäilys

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Epäily rikkooturvallisen tunteen.
Hyvä runo.

Rakkauteen kuuluu
valitettavasti myös
se "pieni mä luulen"
tunne?
Joka todistaa aidon
tunteen ja välittämisen :)

Olet tuonut hienosti
asiasi esille.

Tykästyin.

Tää on isosti hyvä runo !

Hyvä on runosi. Hieno tämä vivahde, joka ei suinkaan ole ikinä sivuseikka, vaan usein sitä näkeekin, tai on itse kokenut. Turvallisuuteen ei kuulu epäilys.

aidon tuntee kätkee tää :) hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot