Nimetön

Runoilija JuhaSamy

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Änkyrä, juippi julma,
selvitäppäs tämä pulma,
luoppa uusi näkö-kulma!

Mihinkä?

No siihen, että ...
Olisi kaikki kuin vettä.
Selkeää, kirkasta,
läpikuultavaa ja puhdasta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kerrassaan oivallinen hilpeydessään ja konstailemattomassa rehtiydessään!

Tähän on helppo samaistua, ja ihanasti riimität.

Hyvää syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot