Luotto hukassa

Runoilija brokenheart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ensin annat itestäs mahtavan vaikutelman
ja luottamus syntyy.

Sitten annat paljon aihetta huoleen ja
sua tottakai tuetaan.

Pian selviikiin että kaikki on ollut valhetta,
miten sä kehtaat?

Uskalsin jopa luottaa suhun,
mutta nyt en tiedä uskonko enää ikinä mitä sanot.

Täytyy sanoo, sä oot hyvä esittää.

Selite: 
Kun luottamuksen kerran menettää, on sitä todella vaikea saada takas.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot