Vaikeuksien kautta voittoon

Runoilija brokenheart

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kestimme yhdessä tätä ikävää toisen luo pitkän aikaa.
Nyt se kärsimys on viimeinkin ohi.
Joka yö saan nukahtaa viereesi ja herätä siitä aamulla onnellisena siitä, että viimein sain sinut omakseni kokonaan.

On ollut aikoja jolloin kaikki sujuu täydellisesti,
mutta myös niitä jolloin mikään ei suju niinkuin toivoisi.
Silti olemme jaksaneet kaikkien aikojen yli, yhdessä!

Selite: 
Ja toivon että näin jatkuu pitkään.. Tämän hetken fiiliksiä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot