liekin mieli

Runoilija karita

nainen
Julkaistu:
23
Liittynyt: 10.7.2016
Viimeksi paikalla: 17.6.2023 0:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


on aika kiitoksen
eron
ja kyynelten

sydämeni on lämmin saamastani tuesta
uskollisten lukijoitteni myötätunnosta
ja kannustavista sanoistanne

 
                                © Karita Nyqvist

 

 
Uusin runokirjani "Karitan nuotein"
ilmestyi runokirja.fi-kirjasarjassa
 / Mediapinta 2018


tilattavissa postitse

 
 


¤


miten ahnaasti
sydän tulta kaipaisi

miten helposti

liekki lämmin katosi
kipunoitsi tuhkaksi

taipui sysi sen


¤


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kenpä lieken mielen tuntisi?
Hetken tulen loimusta voi nauttia, mutta se ei ilman ruokintaa kauan valaise eikä lämmitä?
Näihin mietteisiin jäin hienosta runostasi.
 
Osuvasti kirjoitettu kipeästä aiheesta.
Kipeä sisältö ilman valitusta
 

Käyttäjän kaikki runot