hurrikaanin huivi

Runoilija karita

nainen
Julkaistu:
23
Liittynyt: 10.7.2016
Viimeksi paikalla: 17.6.2023 0:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


on aika kiitoksen
eron
ja kyynelten

sydämeni on lämmin saamastani tuesta
uskollisten lukijoitteni myötätunnosta
ja kannustavista sanoistanne

 
                                © Karita Nyqvist

 

 
Uusin runokirjani "Karitan nuotein"
ilmestyi runokirja.fi-kirjasarjassa
 / Mediapinta 2018


tilattavissa postitse

 
 



¤


rauhoittava  liplatus
elämän veden kimallus

se on uni, toiveen tuli
maisemassa kaikuva
seireenin sulous

:::

se antaa luvan
piirtää totisen kuvan

suuntaa muuttaa
myrskyn lailla
usein järkeä vailla

:::

herkästi kirkkaus samenee
- katso: pandemia etenee


¤


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tyven ja myrsky; kirkkaus ja sameus, ihmiselon haasteet kulkevat rinnakkain.
Näihin mietteisiin upposin vahvan ja kuitenkin myös herkän runosi tunnelmissa.
Kaipaus levollisuuteen, aaltojen liplatuksen suomaan hyvään turvalliseen oloon näkyy runosi alussa.Lopussa pandemia  tuo esiin pelon ja varmastikin harmin ja turhautumisen. Hieno runo jonka voi tulkita monin tavoin.
.
Mielenrauhassa totista pohdintaa, puhuttaa kuulijan. ♡
 

Käyttäjän kaikki runot