korvattomia päitä

Runoilija karita

nainen
Julkaistu:
23
Liittynyt: 10.7.2016
Viimeksi paikalla: 17.6.2023 0:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


on aika kiitoksen
eron
ja kyynelten

sydämeni on lämmin saamastani tuesta
uskollisten lukijoitteni myötätunnosta
ja kannustavista sanoistanne

 
                                © Karita Nyqvist

 

 
Uusin runokirjani "Karitan nuotein"
ilmestyi runokirja.fi-kirjasarjassa
 / Mediapinta 2018


tilattavissa postitse

 
 


¤


ajatukseton ääni
siinä huokaajat elävät
            silmistään rikki
ilmeet pysäyttävät

huutavat sanoihisi
sielun hetkeen herättävät
            keskellä on ääri
laitojaan taipuvat

:::

varpusten on  aika
päät tirskuin pulskistua
            oi, jättiläis-päitä
askelissa siivekkäitä

sanat sallitaan
paperit pois poltetaan
            lepoon aivoistaan
yy-kaa-koo huudetaan

:::

sydän paikallaan
huiskii juhlatulillaan
            tieto janoaa taitoaan
on aika käydä istumaan

korvattoman kuulemaan


¤



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahvaa runoutta, jota lukija kuorii kuin sipulia, aina löytyy uusia ja kiintoisia kerroksia.
Omaperäistä katsantoa ajan ilmiöihin.

Kun sydän on paikallaan,silloin on hyvä olla,pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot