kukkamaat

Runoilija karita

nainen
Julkaistu:
23
Liittynyt: 10.7.2016
Viimeksi paikalla: 17.6.2023 0:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


on aika kiitoksen
eron
ja kyynelten

sydämeni on lämmin saamastani tuesta
uskollisten lukijoitteni myötätunnosta
ja kannustavista sanoistanne

 
                                © Karita Nyqvist

 

 
Uusin runokirjani "Karitan nuotein"
ilmestyi runokirja.fi-kirjasarjassa
 / Mediapinta 2018


tilattavissa postitse

 
 
¤


yhdeksän pitkää vuotta
peruutusta
ajan askeliin
toivoin suotta

elettyä
ei kääntää voi
se on minkä kohtalo soi

:::

tunteet, toiveet
elää omiaan
eivät vaihda paikkojaan

muutu ei
koskaan entinen
kosketus on tallella
joka kokemuksen

:::

parasta
on vaikea aavistaa
sen tietää
vasta kun kadottaa

rakkaus
kiinni on arjessaan
muistoissa
se puhkeaa kukkimaan


¤



 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Näinhän se tekee, hienoa runoutta.
kauniisti kaipauksesta
joka ei jätä 
ja joka sai voimansa
vasta kun erkaneminen
osoitti mitä kaikkea menetys sisälsikään
Hieman arvoituksellinen runo saa hienon päätöksen loppusäkeistöllään.
Se kruunaa ja valaisee kokonaisuuden.
Äärettömän koskettava runo kaipuusta ja rakkaudesta. 
 

Käyttäjän kaikki runot