se nielee elämän

Runoilija karita

nainen
Julkaistu:
23
Liittynyt: 10.7.2016
Viimeksi paikalla: 17.6.2023 0:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


on aika kiitoksen
eron
ja kyynelten

sydämeni on lämmin saamastani tuesta
uskollisten lukijoitteni myötätunnosta
ja kannustavista sanoistanne

 
                                © Karita Nyqvist

 

 
Uusin runokirjani "Karitan nuotein"
ilmestyi runokirja.fi-kirjasarjassa
 / Mediapinta 2018


tilattavissa postitse

 
 


¤


kurkkiva
äänetön nukkeko olen

kaikkea ulkoa
määrittelevät hetket
ovat niin voimakkaita,
vahvasti peittäviä

silti huomaan kurkistelevani
hetken totuutta hengittäväni

OLEN TÄSSÄ MINÄKIN
NÄEN SEN KUIN SINÄKIN
MINUA VAIN ON KIELLETTY
VASTALAUSE VAIENNETTU

hengitän, unelmoin
paljon muutakin tehdä voin

elämme samassa ajassa
minä silti kuin Seilin saarella

:::

usein mietin
kuolenko
ennen
kuin minut huomataan

:::

ihana valo
kirkkahin toivo

kiitos

voimaini pohjaton kaivo


¤


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

ihan jäätävää runoutta
sanaton.....
Huomenta Karita! Kyllä sinun vahvuus löytyy runoista, olet nyt kaivanut omaa sisintäsi hereille, tuonut vahvan tahdon säkeisiin. Näin tulis kyllä minunkin ajatella, ei niitä runoja linnunmunista kuoriudu. On kirjoitettava. Nyt kirjoitit! Hyvää Pääsiäisaikaa sinulle!
Runosi herättää monenlaisia ajatuksia ihmisenä olemisen haasteista.  Vahvaa ja syvää sielun ja tuntojen avaamista kirjoittamalla.
Upeaa, että näin voi tehdä.
Luovuus on loputon kaivo, josta voi ammentaa sekä ilossa että epätoivossa.
Kiitos runostasi Karita.
 

Käyttäjän kaikki runot