totuus ja toive

Runoilija karita

nainen
Julkaistu:
23
Liittynyt: 10.7.2016
Viimeksi paikalla: 17.6.2023 0:37

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


on aika kiitoksen
eron
ja kyynelten

sydämeni on lämmin saamastani tuesta
uskollisten lukijoitteni myötätunnosta
ja kannustavista sanoistanne

 
                                © Karita Nyqvist

 

 
Uusin runokirjani "Karitan nuotein"
ilmestyi runokirja.fi-kirjasarjassa
 / Mediapinta 2018


tilattavissa postitse

 
 



¤


aika
ja pinnan vernissa
ovat kuvan muutosta

milloin plussaa
muodon harhaakin

uneksitun kuvaus
kiinni hetken hengessä
kaukana
todellisuuden rajoilla

:::

tunne
keskittää tarkkuuden
todellisuus
hioo kulmat sen

oma voima ratkaisee
mikä annetun polun katkaisee

:::

voittoa
on oma kosketus
valintojen suuntaus

elämä
arvo sinällään
onni vaihtaa väriään

¤


 
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin dynaaminen runo
ladattu paljon asiaa
Vahvoja teemoja vaikuttavassa runossasi ja hieno loppusäkeistö, joka pistää miettimään noita lauseita.
elämä kantaa
antaa voimaa
hioo särmät
-- ei uhrina
vaan oman voimansa
tunnistajana --
 

Käyttäjän kaikki runot