Sinua aina rakastan

Runoilija Kanin-ka

Sinua minä rakastan, 
ei siinä ole järjen kanssa mitään tekemistä.

Se on tunne siitä, että kuuluu jollekin tai on kuulunut.
Se on kaipuu siitä, että sydän jättää jäljen toiseen.

Mieli on se, joka rakastuu, se tuntee kaiken jonka sydän jo tietää  
se rakastaa, vaikka sattuu menettää sinut jonain päivänä.

Jonain päivänä, jolloin sinä et enää ole täällä.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa, rakkaus on tärkeää nyt ja aina.
 

Käyttäjän kaikki runot