Hetki ennen lähtöäni

Runoilija Kanin-ka

Matkalla parempaan, paikkaan tuntemattomaan.

Aikaan seuraavaan
valoon kirkkaanpaan.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Valoa riittää jo tässäkin elämässä, ainakin kesäisin.
 

Käyttäjän kaikki runot