Surusta vääntynyt

Runoilija Kanin-ka

Hei vuosikymmen olet tarjoilut kovaa kättäsi mulle, lyöden aaltojasi kivikkoon ja karille.
Olet näyttänyt hurjimman myrskysi, kyyneleiden alla olevat jokitörmät, tyrskyt jotka ovat minua koittaneet lannistaa ja pahimpina aikoina hukuttaa.

Sinä vuosikymmen veit minulta monta hyvää ja kaunista, monta rakasta ja tärkeää 
Sinä vuosikymmen opetit ja kasvatit minut vahvemmaksi kuin kukaan toinen! 

Vuosikymmen surusta vääntynyt.      
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot