Olet luonani

Runoilija Kanin-ka

Eilen se sama tuska sydämeen asettui asumaan, kun kuulin sinun lähteneen,
se painoi pääni ja harteeni kassaan kuin murskaten minut. 

Se kuuli itkuni kuin jostakin kaukaa silloin sinun lähtösi jälkeen,
ei auttaneet asiat tavalliset tuolloin oli vain tuskaa.

En päivää sitä unhoittaa voi, mut selvinnyt siitä oon
En koskaan voi kättäsi enää koskettaa mut tiedän sen olevan harteella mun,

Silloin suru painaa vähemmän ja hymykin karehtii huulillani kyynelistä huolimatta.   
Selite: 
<3
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis sururuno <3
Kiitän <3 
Eheytyvä kaipuu
 

Käyttäjän kaikki runot