Virhe

Runoilija Kirppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.8.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen herkkä ja tunteellinen, otsassani on tatuointi: Särkyvää! Käsiteltävä varoen!
 

kauan sitä hetkeä odotin,
että sinut nähdä saisin.
Kun sinut vihdoin näin,
se ei mennyt niin kuin odotin.

Se, mitä tein, oli ehkä väärin,
toivottavasti annat anteeksi, ystäväin.
En voi selittää tekoani,
se on varmaan heikkouteni.
Toivottavasti voit vielä katsoa näihin,
silmiin sinisiin ja surullisiin.

En ajatellut silloin, kun tekoni tein,
että se saattaisin vaikutta niin.
Muurin, jonka välillemme rakensin,
murtaisin, jos voisin.
Jos vain tietäisin, että antaisit anteeksi,
unohtaisin ja jatkaisin eteenpäin.
Jos vain tietäisin, että jatkaisit matkaasi kanssani,
olisin, en surullinen, vaan onnellinen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Kirppu Äiti 8.5.2004 0 Runo
Kirppu Kenties kerran 9.7.2004 5 Runo
Kirppu Mitä tämä on? 20.1.2005 1 Runo
Kirppu Nimetön 6.9.2007 0 Runo
Kirppu Nimetön 19.7.2009 0 Runo
Kirppu Nimetön 5.5.2004 0 Runo
Kirppu Nimetön 5.5.2004 0 Runo
Kirppu Nimetön 19.8.2004 0 Runo
Kirppu Virhe 16.6.2004 0 Runo
Kirppu Yksinäisyys 5.5.2004 0 Runo