Menneisyyden vangit

Runoilija Mia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2011
Viimeksi paikalla: 28.3.2018 15:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.8.1996

 


 

Tunnetaan myös nimellä Mirette. 21-vuotias, kyllä sieltä lähiörottaseutujen läheltä. Pirtelö- ja teeaddiktinen maalari ja dataaja. Myös kulttuurifriikki ja ilmaisen rahan perässä oleva.

 

Älä anna menneisyyden musertaa sua,
tärkeintä on se, että elää tässä päivässä.

Menneisyyden haikailu saattaa käydä kohtaloksi,
miksi siis jäädä niiden perään?

Vaikka kuinka haikailee sitä kivaa aikaa,
niin liikahaikailu ärsyttää toisia.

Miksi siis haikailla toisten eessä,
onhan valokuvat keksitty sitä varten.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot