Elämä on just tätä

Runoilija Mia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.4.2011
Viimeksi paikalla: 28.3.2018 15:55

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.8.1996

 


 

Tunnetaan myös nimellä Mirette. 21-vuotias, kyllä sieltä lähiörottaseutujen läheltä. Pirtelö- ja teeaddiktinen maalari ja dataaja. Myös kulttuurifriikki ja ilmaisen rahan perässä oleva.

 

Jotkut osaavat olla tosi söpöjä,
Jotkut taas ei.

Kukaan ei pidä itseään kauniina,
emminä ainakaan.

Olen tosi outo mielestäs,
olet mun mielest lahna.

Voit todeta että,
eräät eivät saa ees puhdasta vettä.

Sul on järkkäri tonnin arvoinen,
voisit antaa sen mulle.

Mitä sä ees teet sillä,
sä kuvaat vain ihkukuvei vessas.

Mutta eriarvoisuus pitäisi tukahduttaa,
sillä kukaan ei ole oikeesti parempi.

Selite: 
Mun raapustamaa viime kuulta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot