me kaksi

Runoilija loveydovey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tahdon päästä lentoon. JUURI NYT!
 

meidän perheeseen kuuluu kaksi...

kaksi yhtä arvokasta
kaksi vertaansa vailla

kaksi lämmintä syliä
kaksi nenää talvella niin punertavaaa

kaksi suuta mi' välillä voi ärräpään päästää
kaksi sydäntä rakastavaa

kaks kättä mi' sulkevi sylihin toisen
tuon toisen kaikkin' vikoineen

kaks korvaa, ne, jotka kuuntelee huolet
tuon toisen niin rasittuneen

mut yks on vain sänkyjä talossa tässä
jossa kaks' meitä asustaa

ja yhdellä sohvalla vain maataan me kaksi
ja povataan tulevaa

vain sinun kanssasi ukkoni rakas
sen tulevan tahdon kuluttaa.

en päästä sua irti, voit koettaa
susta luovu en, rakas milloinkaan.

Selite: 
kiitos rakas näistä vuosista.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot