Lapsuus

Runoilija loveydovey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tahdon päästä lentoon. JUURI NYT!
 

muistatko kun lapsena
yhdessä leikittiin sun kotona

mulla oli nuket ja sulla jotkut muut
ja perheillä yhteiset omenapuut

se ilo oli niin heleää
ja askel silloin niin kepeää

ettei kumpikaan, milloinkaan
osannut aavistaa silloinkaan

että vielä me kasvetaan erilleen
lähtee molemmat omille suunnilleen

vaihtuu dominokeksit ja limuhetket
yhteiset salaiset metsäretket

viinaan, juhliin ja tupakkaan
tanssikenkiin ja humalaan

ei me nähty vuosiin moniin
unohduttiin menoihin omiin

kunnes päähän me painettiin valkolakki,
todistus kouraan ja taskumatti

löydettiin toisemme kerran me ravintolasta
katsoi toinen silmään toista lasta

oli vuodet ne tuoneet mulle kiloja,
sulle silmiin ryppyjä ilosta

ja kun me tavattiin, me suudeltiin
palattiin muistoissa vanhoihin maisemiin

niihin lapsuuden aikaisiin retkiin
ihaniin leikkihetkiin

vaikka suukko se olikin yksi vain
tiesin sulle mun sydämessäin ain

on soppi, pieni kolo
johon tarraan kun on surkea olo

ja palaan niihin lapsuuden retkiin
ihaniin leikki hetkiin

Selite: 
Luin vähän aikaa sitten vanhan ystäväni poismenosta. L, tää on sulle, me nähdään sitten siellä ylhäällä. Lepää rauhassa rakas.
Kategoria: 
 

Kommentit

Lähteneille,pois menneille
hyvät hetket muistoiksi mukaan
Ystäviään,rakkaitaan
koskaan unohda ei kukaan..

Täsmäiskut menneeseen
sillointällöin mieleen palaa
ja kaikkia,menneitä,olevia,tulevia
ystäviään silloin halaa...

hyvää synttäriä..

 

Käyttäjän kaikki runot