Nimetön

Runoilija lady lady

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.7.2002
Viimeksi paikalla: 26.5.2017 16:28

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

joskus se tunne on niin suuri
joskus niin turhauttavan pieni

ei tiedä mihin astua
ei näe mihin astua

astuu mihin vain
se johtaa harhaan

ei voi odottaa sitä hetkeä
joku tulee ja nostaa

kaatuessaan on aina noustava
ei saa jäädä makaamaan

menneitä ei saa muistella
tulevaisuuteen pitää uskoa

saisinko vain kellua virran mukana
eikö saisi vain nukahtaa?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot