Ja ei tänään, ei ole mitään.

Runoilija CookieDust

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.6.2002
Viimeksi paikalla: 20.3.2019 20:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Töks.
 

en tiedä,
osaa päättää,

itkisinkö itseni irti
rikkoontuisin ympäriinsä
- hetkinen, olenhan jo siellä
sun täällä

antaisinko sinun yrittää
koota takaisin kiinni.
Jos olisin sinun kokoamasi,
olisin osaltani sinua,
- entä, jos hauraus palaisi silloin?

mietin
millainen olisi tämä yö,
jos antaisin sen ihmiseni
kadota,
olisiko aamu kirkkaampi
tai löisikö se minut maahan,

kuitenkin suruun väsyneenä
on lohdullista nukahtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huh, olipas tämä runo. Pidin kyllä - paljonkin. Osaat käyttää hienosti sanoja hyväksesi, mutta tästä olisin halunnut saada aavistuksen enemmän kiinni. Muuten mahtava runo, hymyilytti ja tuli suru samaan aikaan.

-- huomenna ehkä vielä vähemmän.

tämä osui minuun. kolme ensimmäistä säkeistöä niinkin kovaa että loppuun hieman petyin. ja viimeisen säkeistön kanssa olen eri mieltä.

silti, haavoittuvan kaunista. vaikeaa ja totta.

hassua, olinkin arvostellut jo tämän enkä edes huomannut. runosi ilmeisesti kosketti uudelleen, vähän eri tavalla eri tilanteessa. hyvä piirre runossa!

Tuttua mietiskelyä,
osuvasti kirjoitettu.
Otsikko ei oikein miellytä mutta muuten tosi hieno.

Viimeisestä olen vain eri mieltä kanssasi.

huhhuh! pidin todelllakin, taitavaa sanailua. 
 

Käyttäjän kaikki runot