Nuku!

Runoilija Snugle

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.5.2002

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

*tömähdys* törmäsin seinään. Seinään joka on ympärilläni. Ehkä vielä joskus tämä kaikki muuttu, mutta ei vielä. Vielä sattuu liikaa.
 

Pistä silmät kiinni ja nuku.
Tuhannet ajatukset päässä.
Avaan silmät pakokauhun vallassa.

Pistä silmät kiinni ja nuku.
Painajaismaiset kuvat silmissä.
Avaan kyyneliä valuvat silmäni.

Pistä silmät kiinni ja nuku.
Helppohan se on sano.
Et ymmärrä tunteitani.

Et pelkää minun löytävän toista.
Et pelkää minun unohtavan sinua,
koska tiedät etten pysty siihen.

Ja minä niin pelkään menettäväni sinut.

Selite: 
Niin. Valvominen on aika turhauttavaa. Varsinkin kun sitä jatkuu kauan.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Snugle Punainen kahvimuki 8.1.2006 2 Runo
Snugle Herään 18.10.2005 1 Runo
Snugle Askeleet 27.3.2007 1 Runo
Snugle Pallo 8.1.2006 0 Runo
Snugle vappu 1.5.2006 0 Runo
Snugle ahdistus 7.5.2006 0 Runo
Snugle väärät kysymykset 18.10.2005 0 Runo
Snugle Nuku! 10.5.2006 0 Runo
Snugle Ääninauha 26.3.2007 0 Runo
Snugle miksi taas? 7.5.2006 0 Runo