Nimetön

Runoilija vilttitossu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 24.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikka kuinka olen vahva
Se varjo seuraa kulkijaa
Vaikka kuinka olen vihainen
Ei suru poistu piilostaan

Oi onni, saanko hetken istahtaa
Edes eteiseesi tulla huokaamaan

Olen uupunut kehumaan, kuinka ehjä olen
Miten valhe liian helposti unohtaa toden

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vau. Upean rehellinen ja henkilökohtainen runo, jolloin lukija pystyi tuntemaan samat tunteet. Loistavaa kuvailua hienoilla riimeillä. Pidän! :D

älyttömän mahtava runo!

Ihanan hento, pehmeä ja suloinen.
Kaikessa surumielisyydessään kuitenkin todella hellyyttävä.

 

Käyttäjän kaikki runot