Heikkouteni

Runoilija Marjaana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Äänetön huutoni yössä
tangoa valssin askelin
kulkuni synkässä metsässä
taas pimeydessä taistelin

vastaan katseesi lumoa
kosketuksesi huumaa

ja vannon aina uudelleen
tää jää suudelmaksi viimeiseksi
silti painaudun taas sun kylkeen
sä sanot sitä mahdollisuudeksi

johonkin hehkuvaan
kuumaan, tuliseen
kauniiseen tulevaisuuteen

kai mä jotenkin uskon sen
koska tässä edelleen olen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan herkkää ja samalla voimakasta tunnepurkausta.

Voi tässä oli jotain niin ihanaa ja surullista yhtäaikaa. Osaat kirjottaa :>

 

Käyttäjän kaikki runot