Joukolle

Runoilija Marjaana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.8.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Keskellä tämän suuren surun ja murheen
tiedämme sinun rauhan saaneen
muistoissamme ovat aina viisaat sanasi
ja voimia antava karhunhalauksesi

Sinua kaivaten

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavan kaunista, osaan ottoni

 

Käyttäjän kaikki runot