Rakastan niin paljon että se sattuu

Runoilija mmilena

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 12.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielestäni runo on hienoimmillaan, kun sillä on kaunis sanoma toiselle ihmiselle. Toisinaan toivoisi, että näitä hetkiä olisi elämässä useammin :)
 

huoneeni katto minua tuijottaa,
sängyllä selälläni makaan , yritän nukahtaa
synkät ajatukset juhlivat mielessäni
monet arvet rakentaa muuria sydämmessäni
ne monet kauniit muistot eivät mieleen jää
suruihin ne hukkuu , se meri on avaruuttakin syvempää

täällä minua ahdistaa yksinäisyys
Rintaani auki repii vain turhautunut tyhjyys
Pieni tyttö ilman saattajaa joka ei tiennyt että elämä voisi olla hankalaa, kun rakkautta hän toivoi vaan.
Joka päivä toivoen että joku hänet nostaisi jaloilleen ja päästäisi lapsuuteen iloiseen.

"elämän lanka katkesi
siniset silmät sammuivat
pimeyden veteen hukkuivat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot