Kuolema

Runoilija 8a2c887d3fdbdcb94bd0068fcd34d86d

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.6.2016
Viimeksi paikalla: 22.7.2019 19:16

Asuinpaikka: b9b2ba6a5f61a452765ae67883f934bb
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 
Tuo sana. Kuolema. Mitä merkitsee kenelle. Merkitseekö mitään?
Jos olisi poissa, olisiko se sen arvoista ja kenelle? Tunteeko ihminen mitään toisen poissaollessa, tuleeko se kaipaus milloinkaan?
Niin loputon. Se viimeinen pysäkki, jolla saa sen mitä ansaitsee. Onko kukaan kenellekään mitään?
Selite: 
Runo ajautui mieleen, kun satuin kuuntelemaan erinäisiä melankolisia kappaleita.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Minulle "kuolema" on pysähdyttävä sana. Veljeni lähti liian aikaisin pois keväällä 2014
Mulla oma isäni otti henkensä kovin aikaisin. Olin itse silloin alle 3-vuotias. Kuolema sanan on niin kovin lopullinen ja toki oikeastikin. Sitä on vaan kauhean vaikea hyväksyä kenenkään kohdalla.
Onko kukaan kenellekään mitään? Kyllä ja paljon, tässä hetkessä, menneessä ja tulevassa. Mitä me olisimme ilman toisia ihmisiä ja tunteita, heitä ja kaikkea luotua kohtaan. Robotteja, irvikuva elävästä maailmasta. Joten kosketti.
 

Käyttäjän kaikki runot