Runomiitin satoa 17.11.17

Runoilija ninotska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2003
Viimeksi paikalla: 4.7.2019 7:30

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.10.1966

 
Lokakuun lapsi

Sateilla syksyisillä
syntymästään silitetty,
elämän veteen liotettu
kastettu, kovillekin kokemuksille.

Itsessään,
levottoman lahdenpoukaman
lempeäksi lammeksi kesyttänyt.

Viisikymmentäkaksi
kolisevaa vuotta kokeneena. 
 
Puhallat pahoja puhureita,
niitä Huojuvan talon tunteita.

Ei ole enää elämää,
Nuottiavain on hirtetty.
Selite: 
Musiikki "klippi", josta nopea teos.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

luin kaikki miittirunosi - loistavia!
Omani olivat lähinnä merkillisiä...
Kiitos, osa vielä näpyttelemättä.
Surullinen loppu, jota ei saa koskaan tapahtua oikeasti.
Näinpä, Star. Onneksi runomaailmassa on tilaa mielikuvitukselliselle kirjoittamiselle.
Raadollisen kaunis. Upposi! Voimia ja valoa!
 

Käyttäjän kaikki runot