Runomiitin satoa 17.11.17

Runoilija ninotska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2003
Viimeksi paikalla: 4.7.2019 7:30

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.10.1966

 
Lokakuun lapsi

Sateilla syksyisillä
syntymästään silitetty,
elämän veteen liotettu
kastettu, kovillekin kokemuksille.

Itsessään,
levottoman lahdenpoukaman
lempeäksi lammeksi kesyttänyt.

Viisikymmentäkaksi
kolisevaa vuotta kokeneena. 
 
Sinä sanot aina että,
näppäilet minua
kuin parhainta Landolaa.

Ja kuitenkin tietäen että,
kielipoikki omastani jo
pitkään ollut.


Et sinä minua ehjäksi tee,
rallatellaan rikkoutunut rakkaudessa.
Selite: 
Musiikki "klippi" ja nopea ajatusvirran kirjoitus runomuotoon.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistavasti on ajatus miitissä kulkenut Sinullakin, todella.
Kiitos, kyllä miittihengessä luovuus kukkii :)
Runossasi kuvaavaa on niin kitaran kielet kuin rakkaudenkin kielet sulassa sovussa ... kaksi rikkinäistä mutta niin yhdessä toisiinsa. Love Storya sävelin.
Kiitos, Kaseva :)
Hieno ku hemmetti =)
No hemmetti, kiitos Mystis!
 

Käyttäjän kaikki runot