Runomiitin satoa 17.11.17

Runoilija ninotska

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.10.2003
Viimeksi paikalla: 4.7.2019 7:30

Asuinpaikka: Vantaa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
5.10.1966

 
Lokakuun lapsi

Sateilla syksyisillä
syntymästään silitetty,
elämän veteen liotettu
kastettu, kovillekin kokemuksille.

Itsessään,
levottoman lahdenpoukaman
lempeäksi lammeksi kesyttänyt.

Viisikymmentäkaksi
kolisevaa vuotta kokeneena. 
 
Niin selvää on puhaltaa, sä sanot
ja mä en ole siinä hiilessä - mitä ajattelet.

Alppihuilu, Alppiviulu
Aivan sama, sä sanot.

Kuitenkin,
joka keväässä olisin se
sinun kukkaan puhkeava Alppiruususi.

Ilmavaa,
sitä olemme Me.
Meissä on sisään ja ulos hengitys,
yhteinen yhdyntä toisiimme.

 
Selite: 
Musiikki "klippi", josta nopea runollinen teos ajatusvirralla.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Wau.
Kiitos, Lovetar!
Todella vahvaa yhteenkuuluvuutta. Minulla ja puolisollani tulee tämän vuoden Tapaninpäivänä 50 yhteistä avioliittovuotta.
Voi, epeli .... ihania yhteisiä vuosia teillä elettynä - jatkukoon se eespäin myös!
Tässähän päästään jopa itse asiaan, voiko kauniimmin ilmaista.
Kiitos, Star - arvostan!
WAU !!!
Wau, itsellesi myös!
 

Käyttäjän kaikki runot