Yksinäisyys

Runoilija Nightqueen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2004
Viimeksi paikalla: 5.3.2024 23:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.11.1963

Valokuvaava runoilija...
 

 

Yksinäisyys on sitä

kun ei ole ketään kenelle soittaa

ihan vain jutellakseen niitä näitä

 

Yksinäisyys on sitä

kun kukaan ei toivota sinulle

hauskaa vappua

 

Yksinäisyys on sitä

kun otat jääkaapista kaikki

siiderit pussiin ja siirrät ne

vaatehuoneen nurkkaan.

Johan ne siellä odottivatkin

yli 7kk että olisi joku jonka

kanssa pitää hauska ilta

 

Yksinäisyys on sitä

kun puhelimen soidessa

tiedät sen olevan äiti tai kauppias

 

Jos ovikello soi

naapurin iäkäs mies on

sekoittanut radion kanavat

ja toivoo, että laitat ne kohdalleen

 

Yksinäisyys on sitä

kun sosiaalinen elämäsi

on sitä, että jäät työajan

jälkeen istumaan jutellen

työkavereiden kanssa

 

Yksinäisyys on sitä

kun tyttäresi menee naimisiin

eikä kutsu sinua häihinsä

 

Yksinäisyys on kyynel poskellasi

 

jota kukaan ei kuivaa

 

pois

 

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tätä ja paljon muutakin. Hyviä huomioita. Nyt sitä vasta tunteekin itsensä yksinäiseksi, pahus...
Tämä näkee tässä mahdollisuuksia yksinäisyyttä vastaan ainakin sen iäkkään naapurinmiehen kohdalla joka ilmeisesti myös kaipaa seuraa ja apua sekä ne työkaverit jotka myös haluavat töiden jälkeen vielä jutella.
Surullista. Toivotan Sinulle kuitenkin Hyvää Vappua.
Kiitos, kuin myös sinullekin...
Koskettavaa,pidän.
Muistin pitkästä aikaa miten koskettavia runoja kirjoitat. Tällaista runoa ei voi keksiä, tähän on tarvittu aito yksinäisyyden kokemus, ainakin hetkeksi.
 

Käyttäjän kaikki runot